Bouwen op West-Vlaams vertrouwen

In 2019 bestond Vanca uit Gullegem 50 jaar. Het nieuwe hoofdkantoor van de producent in decoratief plaatmateriaal kwam dan ook als een mooi verjaardagscadeau. Commercieel directeur Patrick Rommelaere volgde de werken mee op en kijkt tevreden terug op de samenwerking met Govaere.

EL Architects Architect

VANCA - Gullegem

Toen de nood aan een nieuw en groter gebouw voor de Stratinvest-groep zich opdrong, kon Govaere meedingen naar de aanbesteding en haalde ze die ook binnen. Zowel bouwtechnisch als prijsgericht kwamen zij als sterkste uit de bus. Iets waar Patrick zeer tevreden mee was, want de twee succesvolle West-Vlaamse ondernemingen stonden uiteraard bij elkaar op de radar en ‘het is toch steeds fijn om met mensen te werken die je kent en die je kan vertrouwen’ zegt Patrick.

‘Bij een project van die omvang komen heel veel aspecten kijken en zijn er altijd onverwachte zaken die onderweg de kop opsteken. Het is dan zeer fijn en geruststellend om te weten dat je met iemand samenwerkt waar je op kan terugvallen. Dat je geen stress moet hebben over de goeie gang van zaken.’

Op de wekelijkse werfvergadering, met projectleider Rik aan het hoofd, werd telkens heel duidelijk gecommuniceerd hoe de huidige stand van zaken was en welke uitdagingen in het verschiet lagen. Indien nodig werd er overlegd met architect EL Architects uit Kortrijk en kwam er snel een oplossing zodat er weer geschakeld kon worden.

Govaere is al lang een gevestigde waarde die al meerdere generaties bewijst dat ze het kan.

Volgens Patrick is die systematische en grondige aanpak Govaeres zekerheid voor de toekomst: ‘Govaere is al lang een gevestigde waarde die al meerdere generaties bewijst dat ze het kan. Het is een serieuze firma met een serieuze reputatie. Met hun zonen in de zaak, is die continuïteit verzekerd.’

M G PDR 2
M G Vanca 1 bewerkt
M G Vanca 14
M G Vanca 2
M G Vanca 7