Wij steunen op een sterke zin voor kwaliteit en vakmanschap

Govaere is een bouwonderneming die uit passie en gedrevenheid is ontstaan en die aanpak al vier generaties lang overdraagt en toepast. In 1921 startte overgrootvader Leon met een eenmanszaak, anno 2020 is Govaere NV uitgegroeid tot een gewaardeerde partner bij bouwprojecten over heel Vlaanderen. Die persoonlijke betrokkenheid maakt van Govaere een specialist met zowel een grote technische knowhow als een transparante en degelijke aanpak. Als familiebedrijf leveren wij de unieke combinatie van kwaliteit en vertrouwen.

M Govaere Kantoor 108

Bouwonderneming

Het werkterrein van Govaere strekt zich uit van appartementen tot kantoor-, openbare- en utiliteitsgebouwen. Door ons team getrainde vakmensen en capabele partners, kunnen we alle fasen van het bouwproces faciliteren, van ruwbouw tot totaalproject. We gaan de uitdaging graag voor u aan, en leveren haar binnen de oplevertermijn en het afgesproken budget weer af.

Ruwbouwaannemer

Met een eigen prefab- en ijzerafdeling kunnen
wij de eerste cruciale fase in het bouwproces garanderen. Door onze zorgvuldige selectie van
de juiste uitvoeringsmethoden en materialen, zijn
we koploper in grondwerken, ondergrondse kelders en complexe metsel- en bouwwerken - variërend van zuivere ruwbouw tot wind- en waterdichte ruwbouw.

Totaalprojecten

Bij totaalprojecten doen we een beroep op ons netwerk van vertrouwde onderaannemers en interne bouwadviseurs. We bieden de bouwheer persoonlijke en technische assistentie aan bij de unieke afwerking van hun bouwproject. Een duidelijk aanspreekpunt gedurende het ganse traject zorgt voor gerichte communicatielijnen.

Het werkterrein van Govaere strekt zich uit van appartementen tot kantoor-, openbare- en utiliteitsgebouwen.
Erkende bouwaannemer

Klasse 7D

In 2006 verkreeg Govaere van de ‘Commissie voor Erkenning der Aannemers’ en de FOD Economie de erkenning voor uitvoering van werken in klasse 7. Deze erkenning geldt als nationaal kwaliteitslabel voor de technische bekwaamheid van de aannemer, zijn financiële draagkracht en professionele integriteit. Hiermee onderstreept Govaere zijn rol als hoogwaardige medespeler voor de bouwprojecten van zowel professionelen als particulieren. De officiële erkenning van een werkwijze en mentaliteit die ons in het bloed zit.

M Govaere Zwijnaarde0109 33

Onze waarden

01. Integriteit

Govaere staat voor eerlijke, open en ethische medewerkers. Correcte en duidelijke afspraken staan hoog aangeschreven. Van de eerste steen tot de finale oplevering: elk stadium van het project benaderen we op een open en transparante manier.

02. Vakmanschap

Onze doorgedreven technische knowhow hebben we te danken aan een jarenlange ervaring en nauwkeurige selectie van vakspecialisten. Zo garanderen we de hoogstaande aanpak en afwerking die uw realisatie verdient.

03. Teamwork

Als familiebedrijf draagt Govaere de passie voor het bouwen in het hart. Daardoor zijn wij steeds erg betrokken bij onze klanten en hun projecten. Het voltallige team werkt nauw samen aan een resultaat waar zowel u als wij trots op kunnen zijn.

04. Klantgerichtheid

Als specialist in de sector kennen we het belang van een partner waarop u kunt vertrouwen. Een partner die van z'n woord is, en die binnen de deadline en het vooropgestelde budget uw project aflevert.

05. Gedrevenheid

Govaere denkt actief mee aan de uitwerking van uw project. Bij onverwachte obstakels schakelen we meteen en komen we, geruggesteund door onze ruime kennis, met een alternatieve en kwalitatieve oplossing. We gaan uitdagingen niet uit de weg.

Historiek

1921

Leon Govaere

Leon Govaere begint als aannemer een eenmanszaak in Ardooie.

1957

Henri Govaere

De eerste grote veranderingen komen er wanneer de drie zonen van Leon Govaere, die sinds 1921 aan het hoofd staat, elk hun eigen weg gaan met een tak van het bedrijf van hun vader. Henri, Eugène en Hubert specialiseren zich respectievelijk in metselwerken, hoogbouw en schrijnwerk. Henri Govaere slaat de weg in van appartements- en utiliteitsgebouwen.

1980

Jan Govaere

Onder Jan Govaere groeit de kleine KMO uit tot een sterke speler.

2005

Trends Gazellen

Govaere behoort als snelgroeiende onderneming tot de Trends Gazellen van West-Vlaanderen.

2006

Erkenning klasse 7D

Ontvangst van het kwaliteitslabel voor technische bekwaamheid, financiële draagkracht en professionele integriteit.

2007

50-jarig bestaan

50e verjaardag van Bouwonderneming Henri Govaere NV.

2016

Henri en Pierre Govaere

Henri en Pierre Govaere stappen in de zaak. De continuïteit is verzekerd.

2019

Toekomst in Kuurne

Govaere verlaat Lendelede na 60 jaar en verhuist vol van ambitie naar het gloednieuwe kantoor in Kuurne.

2020

Govaere in een nieuw jasje

Niet enkel onze kantoren werden ingeruild, ook wat de huisstijl van Govaere betreft zijn we klaar om een nieuwe moderne weg in te slaan! Dezelfde bekende gezichten staan nog steeds paraat, maar dan in een nieuw jasje.