Menu

Projecten 2019

Ook vandaag zijn we bezig met de verwezenlijking van mooie bedrijfskantoren, appartementen, hotels, openbare gebouwen en particuliere woningen.


Hoppehof (Ertvelde)

hoppehof

Het assistentieproject Hoppehof ligt dichtbij het centrum van Ertvelde en bevindt zich op 15 minuten van de stad Gent. Hoppehof bestaat uit 33 appartementen van 62 tot 75 vierkante meter. Het project wordt gerealiseerd door UrbanLink waarvoor wij momenteel het project 't Zuid in Harelbeke realiseren. 

Onze opdracht bestaat uit het bouwen van een ondergrondse kelder met 17 parkeerplaatsen en drie bovengrondse bouwlagen met 33 assistentiewoningen. Naast de ruwbouw verzorgen wij ook de volledig afwerking van het project.

Bekijk hier het project!

hoppehof
hoppehof
hoppehof
hoppehof ertvelde

Residentie De Valk (Deerlijk)

Residentie De Valk (Deerlijk)

Pal in het centrum van Deerlijk realiseert projectontwikkelaar Lippens - Van Loock residentie De Valk bestaande uit een 20-tal woonunits, een handelsruimte en een ondergrondse parkeergarage. 

Het nieuwbouwproject met zijn uitgesproken hedendaagse architectuur beantwoordt aan de striktste normeringen inzake isolatie, ventilatie en energiezuinigheid. Dit alles met het oog op een comfortabele woonbeleving.

Bekijk hier het project!

De Valk Deerlijk
De Valk Deerlijk
De Valk Deerlijk

Konvert Interim (Kortrijk)

Konvert Interim (Kortrijk)

Bouwonderneming Govaere bouwt mee aan de verdere groei van de uitzendgroep Konvert Interim. De site van hun nieuw nationaal hoofdkantoor, ontworpen door Bureau Goddeeris Architecten, zal gelegen zijn langs de Kennedylaan in Kortrijk.

Met een K-peil onder de 30 en een E-peil onder de 50 beantwoordt het project aan de strengste normen. Het gebruik van duurzame, natuurlijke en recycleerbare materialen minimaliseren meer dan ook de ecologische voetafdruk.

Website Konvert

Konvert Interim
Konvert Interim
Konvert Interim
Konvert Interim

De Molen II (Aalst)

De Molen II (Aalst)

Residentie De Molen II telt zeven appartementen, vier met twee slaapkamers (waaronder één penthouse) en drie met één slaapkamer. De appartementen beschikken over zeer ruime terrassen, veel natuurlijke lichtinval en aangename leefruimtes. In de kelder vind je zes ondergrondse parkeerplaatsen, een aantal ruime bergingen en een flink aantal fietsstallingen.

de molen II
de molen II

De Molen III (Aalst)

De Molen III (Aalst)

Residentie De Molen III bestaat uit vier bouwlagen met in totaal elf appartementen. Op de bovenste verdieping bevinden zich twee penthouses. Alle appartementen hebben een ruim terras en één, twee of drie slaapkamers. In de kelder vind je een fietsenstalling, een vuilnisberging, acht privébergingen en twee garageboxen met berging. Er zijn onder het gebouw ook vijf carportparkeerplaatsen beschikbaar. Buiten is er bijkomende ruimte voor nog zes auto's en een bezoekersparking voor drie wagens.

de molen III
de molen III

Parkhotel (Kortrijk)

Residentie Gaspard

Aan het station van Kortrijk starten we binnenkort met de bouwwerken voor het Parkhotel. De opdracht is opgesplitst in 2 verschillende delen. Na de afbraak van enkele panden starten we met de bouw van een ondergrondse parkeergarage van 2 niveaus en daarboven 5 bouwlagen. Dit alles sluit harmonieus aan op het bestaande hotel. Het 2de deel van de opdracht bestaat uit het bouwen van een banketzaal. Ook een tweede ondergrondse parking met daarboven 9 appartementen in 6 bouwlagen staan gepland. Finaal worden de 2 ondergrondse garages met elkaar gekoppeld. 

Architect deel 1: Adins - Van Looveren bvba

Architect deel 2: Bureau D'Hondt

Residentie Gaspard
Zavelkop Halle

Residentie De Molen I (Aalst)

Residentie De Molen I (Aalst)

Residentie De Molen I bestaat uit een ondergrondse parkeergarage en 4 bovengrondse bouwlagen met 14 appartementen. Het project is gelegen in de Merestraat in Aalst en wordt gebouwd in opdracht van Durabrik.

Geïnteresseerd? Meer info op de website van Durabrik!

de molen aalst
de molen aalst
de molen aalst

Warelles (Rumbeke)

Warelles (Rumbeke)

Warelles is een nieuw te bouwen project in het residentiële Rumbeke, verborgen in een oase van hoogstammig groen vlakbij het Sterrebos. Deze parel bestaat uit 1 gebouw in een unieke vormgeving, met 18 villa appartementen en 5 penthouses. In de ondergrondse kelder komen er 23 dubbele garageboxen. 

Geïnteresseerd? Meer info op de website van Warelles.

warelles rumbeke
warelles rumbeke
warelles rumbeke
warelles rumbeke

Residentie 't Zuid (Harelbeke)

Residentie 't Zuid (Harelbeke)

Residentie 't Zuid in Harelbeke biedt u 66 prachtige appartementen in een oasa van rust. 't Zuid is een aantrekkelijk nieuwbouwproject op een rustige maar toch centrale lcoatie. Deze residentie zet uw wooncomfort op de eerste plaats dankzij de hoogwaardige en luxueuze afwerking van elk appartement.

Geïnteresseerd? Meer info op de website van Urbanlink

't Zuid Harelbeke
't Zuid Harelbeke
't Zuid Harelbeke
't Zuid Harelbeke

Residentie Biekorf II (Dilbeek)

Residentie Biekorf II (Dilbeek)

Residentie biekorf II bevat 10 appartementen en 14 parkings in de privatieve ondergrondse garage.

De appartementen worden volledig en hoogstaand afgewerkt en opgetrokken in een stijlvolle en tijdloze architectuur.

Geïnteresseerd? Meer info op de website van Novus Projects

de biekorf dilbeek
de biekorf dilbeek
de biekorf dilbeek

Bedrijfskantoor Govaere (Kuurne)

govaere

Na 60 jaar nemen wij binnenkort afscheid van de Heulsestraat in Lendelede en verhuizen wij eind 2018 naar een gloednieuw kantoor op het bedrijventerrein Kortrijk-Noord II in Kuurne, 2 kilometer verderop. Wij waren al een hele tijd op zoek naar een nieuwe site om de bedrijfsactiviteiten verder uit te breiden. Het bedrijventerrein Kortrijk-Noord II, een ontwikkeling van Intercommunale Leiedal, wordt beschouwd als de uitgelezen plaats om een nieuwbouw te realiseren.  

Omdat Henri en Pierre, de beide zonen van Jan Govaere, in het bedrijf stappen, werd beslist om te investeren in de toekomst en in kwaliteit. Het nieuwe gebouw werd ontworpen door architect Jan Demeyere en zal een indrukwekkend bedrijfskantoor worden met enkele architecturale hoogstandjes. "Het gebouw zit vol met technische uitdagingen en moet dan ook een weerspiegeling zijn van wat wij als aannemer kunnen en waarin we gespecialiseerd zijn", zegt operationeel directeur Marnix De Meyer. Naast de kantoor en de opslagruimte voor materiaal, is er ook plaats voorzien voor een prefabafdeling. De nieuwe prefabricatieruimte voor beton en staal zal een verhoogde productiviteit opleveren samen met een verbeterd kwaliteitsniveau.

govaere
govaere
govaere

Green Avenue (Puurs)

Green avenue puurs

In de nabijheid van het bruisende dorpscentrum, verrijst residentie Green Avenue. Puurs telt ruim 16.000 inwoners en is centraal gelegen tussen Brussel en Antwerpen. Residentie Green Avenue telt 18 zuidgeoriënteerde appartementen, allemaal voorzien van ruime terrassen en ondergrondse parkeerplaatsen. Tijdens de ontwerpfase werd er veel aaandacht besteed aan de indeling van ieder appartement. 

Green Avenue wordt met een opvallend mooie gevelsteen een architecturale parel. Bovendien zorgt het slimme ontwerp voor natuurlijke lichtinval in elk appartement.

Bekijk hier het project!

green avenue puurs
green avenue puurs
green avenue puurs
green avenue puurs

Residentie Corneli (Puurs)

Corneli Puurs

Residentie Corneli is bedoeld om een hoogstaande woonbeleving te bieden, gelinkt aan het levendige Dorpshart van Puurs. Alle woongelegenheden zijn ruim en helder opgevat en worden meteen aangeboden met een hoogwaardige afwerking. De winkelgelegenheden worden casco opgeleverd.

De residentie wordt opgetrokken in esthetische materialen van eerste kwaliteit. Door de eigentijdse architectuur, het hoge afwerkingsniveau en de duurzame opvatting krijgt dit project een unieke uitstraling.

Bekijk hier het project!


Leiekant II (Menen)

leiekant II menen

Voor Immo Four NV zijn wij gestart met de bouw van residentie Leiekant II in de Noordstraat te Menen. Het project is gelegen in een landelijke omgeving met wijds uitzicht richting de Leie met zijn groene meersen, oevers en wandelpaden.

Leiekant II bestaat uit 36 sleutel-op-de-deur appartementen met 1 of 2 slaapkamers. Alle gebruikte materialen werden met zorg gekozen met het oog op degelijkheid en beperkt onderhoud.

leiekant menen
leiekant menen
leiekant menen

Naam bouwproject

Omschrijving

Adres

Stad

Bouwheer

Architect

Residentie De Molen III

11 appartementen

Merestraat

Aalst

Durabrik Bouwbedrijven

Artec+

Residentie De Molen II

7 appartementen

Merestraat

Aalst

Durabrik Bouwbedrijven

Artec+

Residentie De Molen I

14 appartementen

Merestraat

Aalst

Durabrik Bouwbedrijven

Artec+

Residentie De Valk

20 appartementen

Comm. Edm. Ameyestraat - Harelbekestraat

Deerlijk

LL Construct 

Allaert & Lanssens

Residentie 't Zuid

66 appartementen

Hoek Arendstraat - Zuidstraat

Harelbeke

RUB bvba

Arcas

Bedrijfskantoor Konvert

Bedrijfskantoor

Kennedylaan 7

 

Kortrijk

Konvert NV

 

Goddeeris Architecten

Residentie De Biekorf II 

10 appartementen

Oudesmidsestraat 

Dilbeek 

NV Novus 

Berkein 

Parkhotel Kortrijk 

10 appartementen

Koning Albertstraat 7 

Kortrijk 

Verdowal 

Bureau D'Hondt 

Parkhotel Kortrijk 

Uitbreiding bestaand hotel

Albertstraat 1,3 

Kortrijk 

Parkhotel 

Adins - Vanlooveren 

Assistentieproject Hoppehof

33 appartementen

Hoek Lindenlaan - Molenstraat 

Ertvelde

Urbanlink

OYO architects

Bedrijfskantoor Govaere N.V.

Bedrijfskantoor + magazijn

Pieter Verhaeghestraat

Kuurne

Govaere Immo

Govaere Logistiek

Jan Demeyere

Warelles

23 appartementen

Warellesgoed

Rumbeke

Wright projects

Buro II

Residentie Leiekant II

36 appartementen

Noordstraat

Menen

Immo four

Lecluyse

Residentie Green Avenue

18 appartementen

G. Gezellelaan 82 

Puurs

Enter-Projects 

NERO 

Residentie Corneli

18 appartementen + 5 handelspanden

Dorpshart 

Puurs 

Immapas bvba

Govaert & Vanhoutte 

Villa 

Villa

Beerbos 

Bellegem

J.D.

J.D.