Menu

De Nieuwe Concessie

« Vorige

De Nieuwe Concessie

Volgende »

Adres
hoek Hugo Verriestlaan & Kardinaal Mercierlaan | 8420 De Haan

Project
Bouwen 212 appartementen

Architect
Architectenbureau Arcas Groep

Bouwheer
NV Mare Nostra

In De Haan zorgt nv Govaere voor de realisatie van een prestigieus nieuwbouwproject waarbij alle residenties de kenmerken van de Neonormandische bouwstijl dragen.

Er werden 212 appartementen gebouwd verdeeld over 5 verschillende residenties. Gelegen in ‘De Nieuwe Concessie’ zijn de appartementsresidenties Saint-Aubin, Mont-Martin, Barfleur, Deauville, Le Touquet en Honfleur een unieke kans om te verblijven op één van de mooiste locaties van De Haan. De gebruikte materialen en de afwerking van elk appartement zijn van uitzonderlijk niveau. Elke residentie geniet er trouwens ook een bijzondere privacy.

De indrukwekkende rode dakpartijen met de typische dakkapelletjes, de massiefhouten balustrades, de verzorgde afwerking van deuren en ramen en de afwisseling van golvende en strakke gevellijnen stralen een tijdloze klasse uit.

Samen vormen de drie residenties een harmonieuze woonomgeving die perfect past bij het leven aan zee en volledig is afgestemd op ontspanning, rust en de typische geborgenheid van De Haan.

Lees meer

Deauville De Haan